Brukervilkår

Bedriftsinformasjon

Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS
Storgata 12
2050 Jessheim
Org.nr. 997 830 776 MVA


Kjøpsbetingelser

1. Leveringstid

Alle bestillinger sendes innen 3 arbeidsdager – normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 2-5 arbeidsdager etter at varen er sendt.

Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed pr. telefon eller epost.

2. Frakt og gebyrer

Fraktfritt over kr. 1000,-
Ellers pakke i postkasse kr. 120,-
For å få fri frakt på ordren din må du selv velge mellom ett av de gratis fraktalternativene.
Fri frakt gjelder ikke dersom vekten/størrelsen på bestillingen overgår målene til fraktalternativene som tilbyr fri frakt.

3. Betaling

Vi godtar Visa, Mastercard, American Express

4. Kundeinfo

Opplysninger du gir oss, vil ikke bli gitt videre, de vil bare være tilgjengelig for personer tilknyttet Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

5. Kommunikasjon

Siden opprettelsen av en brukerkonto hos oss regnes som et løpende avtaleforhold og en aktiv brukerkonto som et eksisterende kundeforhold, vil vi i samsvar med Markedsføringslovens §15, tredje ledd, markedsføre til, og kommunisere med, aktive brukere av vår tjeneste.

Kommunikasjonen kan blant annet skje til oppgitte e-poster, telefonnumre, adresser eller som varsler gjennom app. Vi oppfordrer deg til å lese vår personvernerklæring for mer informasjon.

Som kunde hos oss forplikter du deg til å:

  • Oppgi riktig og komplett informasjon.
  • Sørge for at brukerinformasjonen er din og/eller at du har rett til å opptre - inkludert inngå bindende avtaler - på vegne av - personen eller enheten du registrerer eller handler for.
  • Følge norsk lov. Ved mistanke om lovstridig aktivitet forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger.

Som registrert bruker er du selv ansvarlig for sikkerheten til din brukerkonto og for din profil. Du er også ansvarlig for alle aktiviteter som skjer i tilknytning til din brukerkonto og du forplikter du deg til å følge disse vilkårene og godta vår personvernerklæring.

6. Aldersgrense

Er du mindreårig, må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.
Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

7. Allmenne regler

Priser og vårt sortiment

Alle priser som er oppgitt  er inklusive merverdiavgift. Ved nettkjøp vises den totale kostnaden inklusivt leveringskostnader, før bestillingen er gjennomført.

Forbehold om feil

Selger tar forbehold mot feil, skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av selger uten forvarsel.

Kansellering av ordre

Ved mistanke om videresalg forbeholder selger seg retten til å kansellere ordre. Mistanke kan oppstå ved bestillinger av store kvantum eller flere ordre av samme produkt. Urettmessig videresalg av varer levert av selger  utgjør en krenkelse av produsentens immaterielle rettigheter.

Feiladreserte returer/ feilreturnerte varer

Gullsmedoiesvold.no/ Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS tar ikke ansvar for feiladresserte/ feilleverte sendingar/returer, samt varer feilaktig sendt til/ lagt ved i retursendingane adressert til Gullsmedoiesvold.no/ Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS.

8. Forbehold

  • Gullsmedoiesvold.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen, når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i brukervilkårene vil bli kunngjort og gjort gjeldende fra tidspunkt som følger av kunngjøringen. Brukeren er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende brukervilkår.
  • Gullsmedoiesvold.no og alt innhold som er inkludert i tjenesten gjøres tilgjengelig «som den er» og uten form for garantier eller tilsikrede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, når som helst, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/ eller endre tjenesten eller funksjonalitet, helt eller delvis.
  • Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at produksjonsfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk eller annen markedsføring. Dersom dette forekommer har kjøper rett til å avstå fra bestillingen.
  • For varer som selges med salgsrabatt eller i forbindelse med en kampanje gjelder nærmere oppgitte salgsbetingelser. Eventuelle salgsbetingelser er oppgitt på produktets detaljside. Salg og kampanjer gjelder til oppgitt sluttdato eller så lenge beholdningen rekker. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall salg av en vare eller kombinasjon av tilbud, i forbindelse med kampanje, til samme person innenfor et tidsrom.
  • Gullsmedoiesvold.no er ikke ansvarlig for innhold som du eller andre brukere eller tredjeparter gjør tilgjengelig eller sender gjennom Gullsmedoiesvold.no. Du er selv ansvarlig for innholdet i din brukerkonto og på din profil og også for konsekvensene av å poste eller publisere brukerinnhold. Du godtar at vi bare opptrer som en formidler for din og andre brukeres distribusjon og publikasjon av innhold.
  • Gullsmedoiesvold.no kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, annonsører, tjenester osv. Gullsmedoiesvold.no har ikke noe ansvar for innhold, tjenester eller produkter som tilbys eller gjøres tilgjengelig på slike nettsteder.

9. Force majeure

Er Gullsmedoiesvold.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som ekstremt vær, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Gullsmedoiesvold.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

10. Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Nedre Romerike tingrett som verneting.

11. Opphavsrett

Gullsmedoiesvold.no med logo er et registrert varemerke av Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS.

Det er ikke tillatt å bruke navnet vårt, logoer, skjermbilder eller bilder på en måte som kan virke forvirrende eller implisere sponsing, anbefaling eller assosiasjon uten tillatelse.

Alt innhold på disse nettsidene er eiendom av Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, bilder/grafikk, design, typografi og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Gullsmed og Urmaker Øiesvold AS.

12. Angrerett og retur

Hos gullsmedoiesvold.no har du, i henhold til angrerettsloven 14 dagers angrerett. For å benytte deg av denne må du sende en e-post til gullsmedoiesvold@gmail.com innen 14 dager etter mottagelse av varen. Tellingen starter dagen etter du har mottatt varene. Du trenger ikke å skrive noe mer enn at du angrer på kjøpet og oppi ordrenummer. Varene skal sendes tilbake til oss innen 14 dager etter mottakelse. Du er ansvarlig for å pakke varene forsvarlig.
Du kan åpne emballasjen og undersøke varen, men hvis du gjør for omfattande undersøkelser, eller varen på noen måte blir brukt eller skadet, kan du risikere å ikke få hele beløpet refundert.

Dersom du hever et kjøp vil du få tilbakebetalt varenes verdi ved kjøpetidspunktet, etter vi har fått behandlet din retur. Du får varsel på e-post når saken er behandlet.

Dersom du har betalt med kort vil beløpet tilbakebetales til det samme kortet du benyttet ved kjøp.